Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Elias Charalambous, dezamăgit după pierderea titlului. ”Ne pare rău”. Care e situaţia lui Deian Sorescu la FCSB

FCSB Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21136660/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-8-05-2023-1.jpg

Elias Charalambous a susţinut în cursul zilei de vineri conferinţa de presă premergătoare jocului cu Rapid, din ultima etapă a play-off-ului Superligii. 

  • Partida FCSB - Rapid, din runda a 10-a (ultima) din play-off-ul Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

Antrenorul cipriot este dezamăgit de faptul că formaţia ”roş-albastră” a ratat un nou titlu în Superliga, după ce a pierdut cu 3-2 în deplasarea de la Farul. Charalambous a vorbit şi despre situaţia lui Deian Sorescu, despre care Gigi Becali a spus că nu va fi transferat definitiv.

"Jocul trecut nu a fost aşa cum ne-am dorit. Ne pare rău. Nu am terminat sezonul foarte bine, voiam să câştigăm pentru noi, pentru fani. Vrem însă să ne impunem mâine. 

(n.r. despre plecarea lui Sorescu) Nu am avut timp să vorbim despre asta. Începând de luni, vom avea timp să vorbim despre această situaţie. În momentul acesta, vreau doar să trecem peste jocul de mâine, să încheiem sezonul. Acesta este fotbalul. Nu trebuie să ne relaxăm, trebuie să ne întoarcem mai puternici în noul sezon", a declarat Chalarambous.

Decizia luată de Gigi Becali în cazul lui Sorescu

Gigi Becali nu este dispus să îl transfere definitiv de la Rakow pe Deian Sorescu. Omul de afaceri ar fi trebuit să achite 950.000 de euro.

Jucătorul a evoluat sub formă de împrumut în a doua parte a sezonului, iar Becali nu a fost suficient de mulţumit încă să scoată bani pentru a-l păstra.

Singura metodă prin care Sorescu ar putea continua este dacă polonezii de la Rakow vor mai fi dispuşi să îl lase din nou împrumut.

”Sorescu e liber, gata. Ce să fac cu Sorescu? Îi mulţumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulţumesc. Păi ce a făcut ăla, Borza, pe acolo... Am zis că o să intre Cordea şi stă lângă Borza. A făcut Borza ce a vrut pe acolo.

E clar să Sorescu nu e fundaş, eu mi-am dat seama că nu e fundaş. Eu mi-am dat seama că Sorescu ne-a ajutat, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm”, a declarat Becali, pentru Fanatik.

  • 18 partide şi 2 goluri a reuşit la FCSB, fiind la începutul anului
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele