Ultima oră
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima Sport 1! Duel tare în lupta pentru cupele europene
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă VIDEO | Hermannstadt - Petrolul, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în Superligă
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Meci tare în play-out
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!

Eliminarea din Champions League a lăsat urme puternice la PSG! Di Maria se alătură starurilor care se pregătesc de plecarea de la Paris

PSG Publicat de Răzvan Cîrceag pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20635600/1/profimedia-0639631290.jpg

PSG a ratat din nou şansa de a cuceri mult-râvnitul trofeu Champions League, chiar dacă are un lot pur şi simplu stelar: Messi, Neymar şi Mbappe conduc atacul parizienilor. Real Madrid i-a trimis acasă încă din optimi, cu un 3-2 la general. 

Acum, pe Parc des Princes se anunţă schimbări masive, atât în cadrul lotului, cât şi în ceea ce priveşte staff-ul. Angel di Maria este ultimul fotbalist care a intrat pe „lista neagră”, chiar dacă nu a dezamăgit de când evoluează la PSG – argentinianul a fost adus în 2015 de la Manchester United. 

Celebra publicaţie Marca notează că acesta este ultimul sezon al lui Di Maria, în tricoul parizienilor. Acestuia i se termină contractul pe 30 iunie 2022 şi nu i se va mai propune o nouă înţelegere - există inclusiv o clauză de prelungire pentru încă un sezon.

În acest sezon, Di Maria are 3 goluri şi 5 pase de gol la PSG, în 25 de meciuri jucate. În ceea ce priveşte toată perioadă petrecută la Paris, argentinianul a adunat 289 de partide şi a reuşit 91 de goluri şi 115 de pase decisive.

Ce schimbări importante mai sunt anunţate la PSG

Gruparea de pe Parc des Princes este cuprinsă de multe incertitudini în acest moment, după „şocul” din Champions League. Primii care au luat atitudine au fost ultraşii parizieni, care au anunţat clar că îl vor plecat din funcţiile oficiale pe Nasser Al-Khelaifi şi au anunţat că vor începe să ia măsuri pentru ca acest lucru să se întâmple. 

Apoi este Neymar, care este clar plin de talent, însă nu mai este dorit la PSG. Brazilianul a greşit decisiv la golul 2 înscris de Real Madrid, iar asta de adaugă altor controverse. Tot Marca scrie că Al-Khelaifi a început să caute variante pentru vânzarea lui Neymar.

Şi bineînţeles, cel mai probabil, mai ales după dubla din Champions League, superstarul Kylian Mbappe va evolua la Real Madrid din vară.

În ceea ce priveşte staff-ul, potrivit zvonurilor, se pregăteşte „debarcarea” directorului sportiv Leonardo. O vină a eşecurilor i se atribuie şi lui. 

Paredes, Gueye, Kehrer, Kurzawa, Draxler şi Herrera ar fi ceilaţi fotbalişti care vor pleca de la PSG. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele