Ultima oră
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida! VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. A început partida!
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul

Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

Sporturi Publicat de Tudor Moisa pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21538841/1/samara-elizabeta-rou-2021-etc-st4-7981.jpg

Jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara a debutat cu victorie la competiţie WTT Champions Incheon 2024, din Coreea de Sud. În urma acestui rezultat, ea a acces în optimile competiţiei.

Medaliata cu bronz de la Jocurile Europene a eliminat-o pe ocupanta locului al treilea de la Jocurile Panamericane, într-un meci în care calificarea în optimile de finală s-a jucat în setul decisiv.

Elizabeta Samara (locul 37 mondial) a avut un început ideal de meci, a dus rapid scorul la 2-0, însă o schimbare în jocul sportivei Lily Zhang (SUA, locul 31 mondial) a echilibrat situaţia.

Însă Samara a fost cea care a avut iniţiativa şi loviturile câştigătoare în decisiv, într-un meci adjudecat cu 3-2 (11-4, 11-7, 3-11, 9-11, 11-6).

“E prima dată când jucăm un meci oficial. Sunt fericită pentru prestaţie, conduceam, ea a schimbat tactica, dar într-un final am reuşit să câştig. Avem multe meciuri, turnee, toată lumea vrea să câştige puncte pentru clasament în vederea Jocurilor Olimpice. Sunt fericită, meciurile mă ţin în viaţă, mă binedispun”, a spus Samara, la finalul primului meci din Coreea de Sud.

În runda următoare, Elizabeta Samara o întâlneşte pe Wang Yidi (China), vineri, de la 07:30.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele