Ultima oră
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Elveţianul Kariem Hussein ratează JO, fiind suspendat pentru dopaj

Atletism Publicat pe 23 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20309783/1/tw-kariem-hussein.jpg

Atletul elveţian Kariem Hussein, campion european în 2014 în proba de 400 m garduri, nu va participa la Jocurile Olimpice, el fiind suspendat nouă luni pentru dopaj, informează L’Equipe.

Hussein, în vârstă de 32 de ani, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Comitetului Olimpic Elveţian, după ce a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă (nicetamidă) la Campionatele Elveţiei.

Sportivul a acceptat sancţiunea şi a declarat că regretă greşeala de a ingera un comprimat de Gly-Coramin, gândindu-se că nicetamida este autorizată nu doar la antrenament, ci şi în competiţie.

“În 26 iunie, după finala de la Campionatele Elveţiei, simţeam că mi-a sczut glicemia. În prezenţa altor oameni şi a celor care făceau controale antidoping şi ştiind că după o oră urma să fiu testat, am luat o pastilă de Gly-Coramin. Subliniez că am luat-o după cursă şi înainte de controlul antidoping”, a precizat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele