Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Elvir Koljic s-a accidentat din nou şi are şanse mici să mai joace în 2022!

CS Universitatea Craiova Publicat pe 6 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20851280/1/elvir.jpg


Continuă seria neagră a accidentărilor grave pentru Elvir Koljic. Atacantul bosniac al celor de la Universitatea Craiova s-a ales cu o problemă la tendonul femural în timpul meciului cu Hermannstadt, de etapa trecută, şi are şanse mici să mai joace în acest an.
 
În timp ce Jovan Markovic a impresionat pe toată lumea prin evoluţia sa din meciul cu Farul, câştigat cu 4-3, concurentul său pe post e din nou lovit de ghinion. Până la 27 de ani, Koljic a suferit deja patru accidentări grave, iar de curând s-a ales cu o nouă problemă care-l va ţine departe de teren pentru o perioadă îndelungată. Conform ProSport, Koljic se va opera la tendonul femural, iar recuperarea după o astfel de intervenţie durează în jur de două luni. Practic, vârful bosniac are şanse infime să mai joace pentru olteni în 2022 şi va reveni sub comanda lui Mirel Rădoi abia după pauza competiţională din această iarnă.
 
Problemele lui Koljic la tendonul femural sunt unele mai vechi şi îşi au originea în 2019, când vârful a suferit o ruptură în timp ce reprezenta naţionala Bosniei la nivel internaţional. Atunci, şefii oltenilor l-au trimis la Barcelona pentru operaţie, iar vârful a avut nevoie de o pauză de şapte luni înainte de a reveni pe teren. Tot în 2019, Koljic şi-a visurat o vertebră lombară şi a ratat trei luni, în timp ce în 2020 a suferit o fractură de peroneu. Alte şase luni de pauză după intrarea dură a lui Mihalache, urmate de alte recidive şi perioade de recuperare.
 
În patru ani, Koljic a reuşit să marcheze de 33 de ori în cele 101 meciuri în care a îmbrăcat tricoul celor de la U. Craiova, dar a avut puţine momente în care a jucat constant la un nivel apropiat de maximum. În această stagiune, vârful bosniac nu a marcat niicun gol în 12 partide.
 
Markovic, Rivaldinho şi, la nevoie, Andrei Ivan sunt cele trei opţiuni viabile ale lui Mirel Rădoi pentru postul de atacant central.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri