Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Emil Boc, replică pentru Gino Iorgulescu: "Am fost supărat. Mai uşor cu pianul pe scări!"

Dinamo Publicat pe 27 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20720910/1/eb.jpg


Emil Boc i-a dat o replică acidă lui Gino Iorgulescu, după ce şeful LPF a transmis că i-ar părea rău ca Dinamo să fie trimisă în Liga 2 de către Universitatea Cluj. Returul pleacă de la 2-0 şi se vede în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro duminică, de la ora 21:00.
 
Apropiat al clubului de pe Cluj Arena şi un susţinător al sportului clujean, edilul i-a atras atenţia lui Iorgulescu asupra faptului că postura de şef al LPF îl obligă să fie imparţial în astfel de momente şi să evite declaraţii care pot fi interpretabile:
 
“Am fost supărat pe o declaraţie a preşedintelui LPF, Gino Iorgulescu, care a spus că i-ar părea rău dacă Dinamo ar retrograda. Cu tot respectul pe care vi-l port, ca fost fotbalist şi ca preşedinte al unei instituţii importante, mai uşor cu pianul pe scări. Aveţi obligaţia de a nu face astfel de declaraţii din postura în care vă aflaţi.
 
Am respect pentru Dinamo. Noi am jucat în Liga a 4-a şi am revenit cinstit, curat. Vrem ca acest meci să se joace pe teren, fără niciun fel de influenţă. Clujul are peste 20.000 de spectatori, ei sunt mai puţin importanţi decât cei de la Dinamo?”, a spus Emil Boc, la Napoca FM.
 
"Plecăm favoriţi în meciul cu Dinamo, dar nu trebuie să uităm infernul de pe stadion. Acolo totul va depinde de dimensiunea psihologică. Trebuie să avem mintea setată că suntem mai buni, avem un avantaj de două goluri şi nu ne lăsăm intimidaţi şi copleşiţi.
 
Sunt convins că Lincar ştie ce e de făcut şi i-am văzut extrem de motivaţi. Rezultatul poate fi pozitiv sau negativ, dar atitudinea trebui să o vedem întotdeauna. Trebuie să dea tot ce au mai bun pe teren. Asta am văzut în meciul cu Dinamo.
 
Această echipă a înţeles în sfârşit că menirea ei este să ducă Clujul în Liga 1. Aceşti fotbalişti ar putea intra în istorie. În spatele lor este o istorie de peste 100 de ani. Clujul respiră prin Universitate", a mai spus Boc.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele