Ultima oră
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Emil Săndoi nu este fericit că a învins Farul! Are alt motiv: „Acum ne ridicăm şi noi la valoarea unora!”

Chindia Târgoviște Publicat de Răzvan Cîrceag pe 5 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20594811/1/sandoi.jpg

Farul Constanţa a pierdut acasă în faţa Chindiei Târgovişte, scor 0-1. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Farul n-a reuşit să reziste în inferioritate numerică peste 60 de minute. Florea a dat lovitura pentru Chindia, în minutul 82. Săndoi s-a arătat mulţumit de noile transferuri şi de joc, dar nu este prea fericit pentru această victorie: vrea ca rezultatele pozitive să continue.

„Cred că jucătorii care au venit sunt câştiguri pentru echipă, o să creeze o concurenţă care nu poate fi decât benefică, pentru că până acum am fost obligat să folosesc jucători indiferent de felul în care au jucat, pentru că nu aveam alte soluţii. În momentul de faţă, chiar şi la jocul de astăzi, n-am mai făcut improvizaţii şi a fost o partidă bună din partea noastră, am întâlnit un adversar cu calitate deosebită.

Suntem foarte multe echipe în hora asta. N-am rezolvat nimic cu jocul de astăzi, campionatul este lung, o să se joace până în ultimele etape.

Trebuie să legăm rezultate bune, au fost momente pe parcursul primei părţi ale campionatului când exact atunci când credeam că putem să refacem încrederea şi moralul, de fiecare dată s-a ivit o problemă care să ne tragă în jos.

Am avut nişte ghinioane teribile şi nu mai are rost să le comentez. Eu sper să continuăm cu rezultatele pozitive, avem un program foarte greu. Echipele sunt sensibil egale, cred că în momentul de faţă ne ridicăm şi noi la valoarea unora dintre echipele cu care ne batem în continuare”, a declarat Săndoi la final.

 

mail-share icon Email
viewscnt