Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

Emil Săndoi nu ştie dacă mai rămâne la Chindia, dar ar putea ajunge la alt club din Casa Liga 1. ”Am avut oferte de la echipe mult mai bine cotate”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 31 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20725163/1/sandoi.jpg

Formaţia Chindia Târgovişte a câştigat, duminică, la lovituri de departajare barajul cu echipa de eşalon secund Concordia Chiajna, astfel că se menţine în Liga 1 Casa Pariurilor.

În turul barajului, scorul a fost 2-1 pentru Concordia.

La scurt timp după ce şi-a îndeplinit obiectivul, Emil Săndoi a anunţat că nu a primit o ofertă de prelungire, însă a lăsat de înţeles că ar fi dispus să rămână la dâmboviţeni, dacă conducerea îi va propune un nou acord.

Tehnicianul de 57 de ani a dezvăluit că a fost contactat de echipe mai bine cotate decât Chindia, dar deocamdată nu a luat nicio decizie.

 ”Imediat după meci, am plecat la Târgovişte, am făcut o masă cu băieţii şi conducerea.

A doua zi, am avut o discuţie cu conducere despre când ar trebui să se reia perioada de pregătire pentru noul sezon competiţional, dar nu am discutat nimic legat de situaţia mea.

Poate că s-a înţeles greşit declaraţia pe care am făcut-o şi e bine că o putem clarifica acum.

Contractul meu cu Chindia a expirat, am şi eu nevoie de o perioadă de gândire, pentru a lua o decizie finală, dar totul ţine de conducerea clubului, care va avea ultimul cuvânt în privinţa antrenorului cu care echipa va merge mai departe sezonul viitor.

Nu ştiu dacă voi fi eu acela, rămâne de văzut. Am nevoie de o perioadă de gândire, de pauză, a fost un an greu, în cel mai scurt timp voi putea da un răspuns.

Da, pot spune că am avut oferte de la echipe mult mai bine cotate, din campionatul intern.

Am avut o discuţie preliminară cu un club, dar nu este nimic bătut în cuie, a fost o discuţie preliminară şi atât”
, a spus Săndoi, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt