Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Emil Săndoi, precaut, înainte de jocul cu FC ”U” Craiova. ”Întâlnim un adversar care a demonstrat că are jucători de calitate”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20633839/1/chindia-targoviste-uta-arad-liga-1-casa-pariurilor-1-03-2022.jpg

Prima etapă din play-out aduce un meci extrem de interesant. Chindia Târgovişte primeşte vizita celor de la FC ”U” Craiova, de la ora 17:30, în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.

Chiar dacă cei de la Craiova au terminat sezonul regular cu două puncte în spatele dâmboviţenilor abordează partida cu un moral foarte bun confruntarea. Nicolo Napoli a adus o serie de rezultate pozitive, iar jocul este unul extrem de spectaculos.

FC ”U” va avea însă probleme serioase, datorită defensive solide a lui Emil Săndoi. Chindia a primit doar 23 de goluri, în 30 de partide din sezonul regular.

„Întâlnim un adversar care a demonstrat că are jucători de calitate. FC U Craiova vine după multe rezultate pozitive în ultimele etape. Suntem conştienţi că este o partidă deosebit de dificilă. Punctele sunt foarte importante, deja am intrat în linie dreaptă. Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate fiecare dintre cele nouă jocuri rămase. Ne dorim cu toţii să începem play-out-ul cu victorie.

Jucătorii sunt capacitaţi la importanţa acestei partide. Va trebui să fim disciplinaţi şi să nu facem greşeli. Pe faza de atac trebuie să ne dezvoltăm mult mai rapid decât am făcut-o în ultima perioadă. Din punctul meu de vedere, echipa este pe o pantă ascendentă. Sper să afirmăm lucrul acesta şi după meciul de sâmbătă”
, a spus Săndoi, la conferinţa de presă oficială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri