Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Emil Săndoi, sincer după eşecul Chindiei cu Gaz Metan: ”Acum eram mulţumit şi cu un punct!”

Chindia Târgoviște Publicat pe 5 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20456465/1/sandoi.jpg

Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgovişte, a recunoscut că s-ar fi mulţumit cu un egal în partida cu Gaz Metan Mediaş şi că a simţit că nu a fost ziua elevilor săi.

”Nu am jucat bine, am început temători, am făcut multe greşeli, adversarul nu şi-a creat ocazii, nici noi nu am avut unele clare.

A fost al 10-lea gol primit în acest sezon, o fază fixă netratată cu atenţie, se pierde marcajul, asta a făcut diferenţa.

Acum eram mulţumit şi cu un punct, am simţit că nu e ziua noastră. Echipele care sunt în inferioritate numerică speculează la maximum aceste faze fixe”, a declarat Emil Săndoi, la finalul meciului.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, în deplasare, echipa Chindia Târgovişte, scor 1-0, în etapa a XV-a din Liga I. Medieşenii au marcat în minutul 90+1 şi au jucat în inferioritate numerică din minutul 63.

Matricardi a marcat golul victoriei în minutul 90+1, după o centrare de la Trif.

Din minutul 63, Gaz Metan a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Moura.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri