Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Emil Săndoi, supărat pe Căbuz după golul primit cu CS Mioveni: ”O greşeală de copii şi juniori”

Chindia Târgoviște Publicat pe 21 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20646232/1/chindia-targoviste-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-4-12-2021.jpg

Emil Săndoi şi-a criticat elevii după eşecul suferit cu CS Mioveni, care le-a permis argeşenilor să se apropie la un punct de Chindia Târgovişte, în contextul în care cele două echipe se află în lupta pentru evitarea barajului de supravieţuire în Casa Liga 1.

Săndoi a fost nemulţumit de plasamentul portarului Cătălin Căbuz, despre care a spus că s-a comportat ca la copii şi juniori la golul de trei puncte marcat de Rusu, şi de lipsa completă de eficienţă a târgoviştenilor la finalizare.

Am luat gol pe o greşeală impardonabilă. Fiind un jucator ieşit din teren, un fundaş central, am transmis portarului să joace într-o anumită zonă, dar din pacăte a încercat să joace în cu totul altă zonă. Puteam foarte uşor să rezolvăm faza respectivă, să dăm mingea în aut, să intre şi fundaşul nostru în teren, dar au fost nişte greşeli în lanţ. Am fi fost în egalitate numerică şi am fi putut să evităm golul.

În repriza a doua am intrat mai bine, dar parcă nu a fost ziua noastră. Când ar fi trebuit să şutăm la poartă de la 11-12 metri, am dat pasă în laterală. Mă îngrijorează lucrul acesta. Am avut ocazii şi puteam face diferenţa. Aici sunt nemulţumit.

La Chunchukov este o problemă. Are un hematom foarte mare. E desfigurat. Sperăm să îşi revină. E această pauză, sperăm să punem la punct unele lucruri. În prima repriză am luat gol pe o greşeală copilărească, o greşeală de copii şi juniori”, a declarat Emil Săndoi, la finalul partidei.

Formaţia CS Mioveni a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, în ultimul meci din etapa a doua a play-out-ului din Liga 1 Casa Pariurilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Rusu, în minutul 40.

CS Mioveni a disputat al 100-lea meci în Liga 1, iar Cătălin Căbuz şi Mihai Butean (ambii Chindia) au bifat fiecare a 100-a prezenţă în principala competiţie internă.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. FC Botoşani – 29 de puncte, 2. FC Rapid – 26, 3. Sepsi – 24, 4. UTA Arad – 23, 5. FC "U" Craiova 1948 – 21, 6. Chindia Târgovişte – 19, 7. CS Mioveni – 18, 8. FC Dinamo – 10, 9. Academica Clinceni – 7, 10. Gaz Metan Mediaş – -1.

mail-share icon Email
viewscnt