adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Emil Săndoi, supărat pe jucătorii de la Chindia. ”Cadourile de azi le vezi destul de rar pe terenul de fotbal!”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 21 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20714114/1/sandoi.jpg

Partida tur de baraj, Concordia Chiajna - Chindia Târgovişte s-a încheiat cu victoria ilfovenilor, cu scorul de 2-1. Jucătorii formaţiei din Liga 2 au revenit, după ce au fost conduşi.

Emil Săndoi a declarat că este foarte dezamăgit de jocul elevilor săi şi consideră că aceştia au făcut ”cadouri” adversarilor. Tehnicianul rămâne optimist cu privire la rămânerea în Casa Liga 1.

”Am făcut greşeli individuale. Am făcut cadouri cele două goluri. Cadourile de azi le vezi destul de rar pe terenul de fotbal. Din punctul de vedere al agresivităţii, poate nu ne-am adaptat şi la suprafaţa de joc. A fost şi dificilă ora la care am jucat.

Sunt îngrijorat că Paul Iacob a leşinat. E o situaţie delicată. Eu sper să îşi revină. I s-a făcut rău, probabil din cauza căldurii. Sper să se rezolve. E vorba de sănătatea unuia dintre noi.

(n.r. despre întoarcerea deznodământului din baraj) Sunt două manşe şi să credem în şansa noastră. Trebuie să practicăm alt fotbal. Am jucat cu multă teamă, ne-am ascuns de adversar. La un moment dat am intrat în jocul adversarului şi nu am mai putut să revenim. Mai sunt unele problme.

Toţi cei care suntem în club trebuie să ne capacităm. Trebuie să avem atitudine pentru fiecare duel pe care îl avem în timpul jocului. Aşteptam mai mult din partea jucătorilor”
, a spus Săndoi, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri