Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Emil Săndoi, temător, înainte de play-out. ”Nu ştiu, două, trei rezultate negative imediat te coboară şi dacă reuşeşti să legi trei victorii”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 6 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20627522/1/chindia-targoviste-uta-arad-liga-1-casa-pariurilor-1-03-2022.jpg

Aşa cum era de aşteptat, Chindia Târgovişte a obţinut o victorie categorică la Gaz Metan Mediaş, scor 4-0. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport şi platforma PrimaPlay.ro.

Emil Săndoi a făcut analiza sezonului regular al dâmboviţenilor şi a explicat care au fost factorii ce au tras echipa sa în jos. Chindia va evolua în play-out.

"Am avut foarte multe suspendări, multe roşii, multe galbene. Nu sunt mulţumit, dar sper ca toate ghinioanele care au fost până acum, în această parte a campionatului, să se întoarcă în favoarea noastră, în play-out.

Va fi greu, odată cu înjumătăţirea punctelor distanţa scade şi cred că va fi dificil şi pentru echipele care sunt în fruntea play-out-ului.

Nu ştiu, două, trei rezultate negative imediat te coboară şi dacă reuşeşti să legi trei victorii, cum ni s-a întâmplat nouă anul trecut, te distanţezi. Sunt convins că se va juca până în ultima etapă, cel puţin pentru locurile de baraj",
a spus Săndoi, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt