Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice

Staruri din fotbal Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21600953/1/martinez-argentina.jpg

Portarul echipei Aston Villa, Emiliano Martinez, ar putea participa la Jocurile Olimpice cu echipa Argentinei, relatează RMC Sport.

Selecţionerul şi fostul internaţional argentinian Javier Mascherano şi-ar dori să aibă mai mulţi campioni mondiali în tânăra sa echipă. Fiecare echipă de la JO are dreptul de a include trei jucători cu vârsta de peste 23 de ani. 

Staful argentinian ar dori să-l convoace pe fundaşul Nicolás Otamendi, care joacă în prezent la Benfica şi care ar urma să obţină acordul clubului portughez.

De asemenea, Mascherano ar dori să-l convoace pe portarul argentinian Emiliano Martinez, care nu şi-a ascuns dorinţa de a juca la Jocurile Olimpice de la Paris pentru Argentina. 

"Dacă există un lucru care îmi lipseşte la echipa naţională, acela este câştigarea Jocurilor Olimpice", a declarat fotbalistul în luna februarie, pentru postul de presă DSports. 

Staful argentinian negociază în continuare cu Aston Villa pentru a-l elibera pe Dibu Martinez, potrivit TyC Sport. De asemenea, naţionala argentiniană îi are în vedere pe Julián Alvarez, atacantul echipei Manchester City, şi pe Lautaro Martinez, care a câştigat recent titlul de campion al Italiei cu Inter Milano.

 
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri