Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Emma Răducanu a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, în cadrul unei ceremonii la castelul Windsor

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20935150/2/ema-de-pus.jpg

Jucătoarea de tenis britanică de origine română Emma Răducanu a primit, marţi, titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic, în cadrul unei ceremonii la castelul Windsor.

Emma Răducanu a fost trecută iarna trecută pe lista personalităţilor decorate de regina Elizabeth a II-a de Anul Nou. Sportiva a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE), iar ceremonia a avut loc marţi, cu participarea noului suveran al Marii Britanii, Regele Charles al III-lea.

Răducanu, care a fost însoţită la ceremonie de tatăl ei, s-a declarat ”extrem de recunoscătoare” după ce l-a întâlnit pe Regele Charles şi a primit titlul MBE.

Emma Răducanu a primit titlul pentru serviciile deosebite aduse Marii Britanii în tenis, ea devenind în 2021 prima jucătoare de tenis britanică învingătoarea într-un concurs de Mare Şlem din ultimele mai bine de patru decenii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele