Ultima oră
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană
Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului
Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a  38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a 38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni

Emmanuel Macron va vizita luni naţionala de rugby a Franţei

Rugby Publicat pe 3 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21303681/1/macron-tw4.png

Franţei, Emmanuel Macron, va merge luni să încurajeze naţionala de rugby a Franţei, în tabăra de bază a acesteia de la Rueil-Malmaison, înainte de Cupa Mondială, informează Le Figaro.

Macron se va întâlni cu jucătorii echipei naţionale a Franţei, luni, de la ora 13.00, pentru "a oferi sprijinul său şi al întregii ţări jucătorilor şi stafului echipei franceze".

Preşedintele va lua apoi masa de prânz, de la ora 13.30, cu căpitanul Antoine Dupont şi colegii săi.

Franţa va juca la Cupa Mondială în grupă cu Noua Zeelandă, Italia, Uruguay şi Namibia. Primul meci al francezilor va avea loc în 8 septembrie, pe Stade de France, în compania selecţionatei din Noua Zeelandă.

La competiţie va participa şi România, în grupa B, cu Africa de Sud, Irlanda, Scoţia şi Tonga. Naţionala tricoloră va juca primul meci în 9 septembrie, la Bordeaux, cu Irlanda.

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele