Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Emoţii mari la Barcelona înainte de El Clasico! Jordi Alba este incert pentru meciul cu Real Madrid

Barcelona Publicat pe 22 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20439383/1/243471866-2960093037574769-2563992106084882192-n.jpg

Barcelona este aproape să primescă o lovitură grea înaintea duelului cu marea rivală Real Madrid. Ronald Koeman nu ştie dacă se va putea baza pe Jordi Alba, fundaşul stânga titular al echipei şi unul dintre cei mai importanţi oameni ai formaţiei blaugrana.

Alba a resimţit dureri în zona gleznei în timpul partidei din Liga Campionilor cu Dinamo Kiev. Apărătorul lateral spaniol a fost integralist în duelul cu formaţia ucraineană, câştigat de catalani cu 1-0, iar acum riscă să rateze tocmai El Clasico.

O decizie definitivă cu privire la utilizarea lui Jordi Alba contra lui Real Madrid va fi luată după antrenamentele de sâmbătă şi duminică. Sergino Dest va fi opţiunea lui Koeman, în primul 11, dacă medicii îi vor intezice lui Jordi Alba să evolueze.

  • El Clasico: Barcelona - Real Madrid e LIVE pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro, duminică, de la 17:15.

El Clasico e meciul aşteptat cu sufletul la gură de milioane de fani în fiecare an, iar acest sezon nu face excepţie, chiar daca cei doi granzi ai Spaniei traversează o perioadă de reconstrucţie.

Barcelona şi Real Madrid vor fi din nou faţă în faţă în această duminică, de la 17:15, iar Look Sport+ şi PrimaPlay.ro pun la bătaie premii speciale pentru fanii celor două formaţii.

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în concurs este să dai LIKE pagini Look Sport de pe Facebook şi să adaugi un comentariu la postarea de mai jos, în care să-i dai tag prietenului, fan al echipei rivale, alături de care ţi-ai dori să urmăreşti derby-ul de pe 24 octombrie.   POSTAREA DEDICATĂ CAMPANIEI E DISPONIBILĂ AICI.

  • Câştigătorul şi prietenul căruia i-a dat TAG vor primi câte un tricou al echipei favorite din El Clasico şi câte o minge oficială Puma folosită la meciurile din LaLiga, în urma tragerii la sorţi.

Regulamentul campaniei poate fi citit aici.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele