Ultima oră
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc
Fostul rugbist galez Andrew Coombs suferă de demenţă: Diagnosticul a fost sfâşietor, dar a răspuns la multe întrebări Fostul rugbist galez Andrew Coombs suferă de demenţă: Diagnosticul a fost sfâşietor, dar a răspuns la multe întrebări

Emoţii pentru Ionuţ Radu. Ar putea pierde locul de titular la Cremonese. ”Asta înseamnă mai multă presiune”

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20870575/1/radu.jpg

Portarul Ionuţ Radu trece printr-o perioadă bună a carierei. El a început ca titular sezonul de titular în Serie A şi a debutat la echipa naţională, în remiza cu Finlanda, scor 1-1.

Acesta are însă emoţii la Cremonese, unde şi-ar putea pierde locul în formula de start. Marco Carnesecchi, cel cu care echipa a promovat s-a refăcut după accidentare, informează cei de la Calciocremonese.it.

”Marco Carnesecchi a revenit pe teren după accidentare. Acum este provocarea numărul unu pentru Ionuţ Radu. De la începutul sezonului, Radu este portarul titular la Cremonese, dar, în curând, ierarhiile ar putea să se schimbe. Carnesecchi este gata să revină ca titular, la fel ca în sezonul trecut.

Asta înseamnă mai multă presiune pentru portarul român, iar Alvini va fi nevoit să aleagă între cei doi în viitoarele meciuri ale echipei”, au scris jurnaliştii italieni.

  • 8 partide a bifat Ionuţ Radu în acest sezon de Serie A.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele