Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Emoţionant | "La naiba, am doar 29 de ani!". Medicul Danemarcei a redat dialogul avut cu Eriksen pe teren

EURO 2020 Publicat pe 17 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20249452/1/ce.jpg


Jens Kleinefeld, medicul german al UEFA care a participat la resuscitarea danezului Christian Eriksen pe teren a vorbit, într-un interviu pentru Funke, despre momentele emoţionante în care fotbalistul a revenit la viaţă, relatează AFP.
 
La meciul Danemarcei cu Finlanda, de la Euro-2020, Eriksen s-a prăbuşit pe teren cu puţin înainte de finalul primei reprize. Jucătorului i s-a făcut câteva minute masaj cardiac, după care i s-a administrat şi un şoc electric.
 
“Aproximativ 30 de secunde mai târziu, jucătorul a deschis ochii şi am putut vorbi cu el. A fost un moment foarte emoţionant, pentru că la urgenţele medicale de acest gen în viaţa de zi cu zi şansele de succes sunt mult mai mici”, a declarat Kleinefeld.
 
El a spus că s-a uitat la Eriksen şi l-a întrebat: “Te-ai întors printre noi?”. Eriksen a răspuns: “Da, m-am întors. La naiba. Am doar 29 de ani”.
 
“Atunci am ştiut că nu era afectat creierul şi că jucătorul a revenit complet”, a adăugat medicul.
 
Eriksen a fost cooperant şi total connştient la stadion, însă a durat mult până când i s-au  ataşat toate sistemele de monnitorizare necesare pentru transportul în siguranţă la spital, a explicat Kleinefeld.
 
“La stadion eram 99 la sută sigur că el va ajunge la spital şi starea sa va rămâne stabilă”, a mai declarat el.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele