Ultima oră
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid

Enriko Papa pleacă din SuperLiga României. Mijlocaşul albanez, acord cu Rizespor

FC Botoșani Publicat pe 12 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20772311/1/erk.jpg

Enriko Papa (29 de ani) şi-a găsit o nouă echipă după plecarea de la FC Botoşani. Deşi s-a speculat pe seama faptului că e dorit de cele mai importante cluburi din SuperLiga României, CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova, albanezul, mijlocaş central, va pleca din ţara noastră după patru ani.

Se pare că Enriko Papa s-a înţeles cu un club din Turcia, Rizespor, potrivit site-ului Fanatik. Rizespor a retrogradat în liga a doua din ”Ţara Semilunei” stagiunea trecută, dar cu siguranţă mijlocaşul a fost atras de un salariu important, poate chiar peste ce puteau să îi ofere cele mai importante cluburi din România.

Enriko Papa a ajuns la FC Botoşani în iulie 2018. De atunci a adunat pentru formaţia moldavă 129 de jocuri, în care a marcat de 11 ori şi le-a pasat colegilor săi decisiv de alte 12 ori.

Enriko Papa, cotat la un milion de euro

Un milion de euro este cota de piaţă a lui Enriko Papa, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa de până acum, Papa a mai jucat pe poziţiile de mijlocaş defensiv, ofensiv, dreapta şi apărător lateral în flancul drept.

KF Tirana, KF Teuta, KF Bylis Ballsh, KS Lushnja şi FK Apolonia, toate din Albania, sunt celelalte echipe din cariera lui Enriko Papa. 

”Papa nu e de vânzare. Dacă la Botoşani ceva nu e de vânzare, e vorba despre antrenorul Marius Croitoru şi Papa, ca să ştiţi”, anunţa Valeriu Iftime în iarnă, când Papa se afla în ultimele şase luni de contract.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele