adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Epilog în cazul “sextape”, după ce Benzema a renunţat la apel

Real Madrid Publicat pe 4 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20729277/1/tw-uefa-champions-league.jpg

Cazul “sextape” a ajuns la final, la şase ani şi jumătate de la fapte: Karim Benzema a renunţat sâmbătă la apel în dosarul în care a fost condamnat la închisoare cu suspendare, informează AFP.

Avocatul fotbalistului, Hugues Vigier, a fost cel care a anunţat decizia lui Benzema.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani era singurul care a făcut apel dintre cei cinci condamnaţi pentru tentativă de şantaj sau complicitate. Apelul urma să fie judecat la 30 iunie şi 1 iulie, la Versailles.

Renunţarea la apel pune capăt unuia dintre cele mai mediatizate cazuri extra-sportive ale Franţei din ultimii ani. De la fapte au trecut şase ani şi jumătate.
 
La 24 noiembrie 2021, instanţa l-a condamnat pe Karim Benzema la un an de închisoare cu suspendare şi la plata unei amenzi de 75.000 de euro pentru complicitate la tentativă de şantaj împotriva fostului său coechipier din echipa Franţei, Mathieu Valbuena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele