Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi VIDEO | Petrolul - Oţelul 1-1, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii au egalat în finalul primei părţi
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Eric a răbufnit la adresa arbitrajului. "S-a văzut destul de clar la televizor, la pauză ne-am uitat şi noi la video”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 20 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19486296/1/eroc.jpg

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia FC Voluntari, în etapa a patra a Ligii 1.

La final, Eric a avut o ieşire dură la adresa arbitrului, datorită faptului că formaţia pregătită de Mihai Teja nu a primit o lovituă de la 11 metri. Ba mai mult, brazilianul a fost faultat în repetate rânduri, fără să se acorde nimic.

"S-a văzut destul de clar la televizor, la pauză ne-am uitat şi noi la video, ce să zic? Am jucat bine, Craiova a jucat puţin mai bine, a meritat această victorie dar asta e. Păcat să vorbim de arbitraj, dar cred că nici cu VAR nu o să se rezolve asta. Trebuie să te uiţi în ochi şi să spui da, am greşit, a fost 11 metri şi nu am dat sau nu am văzut.

Nu mai are rost. Ce trebuia să fi dat nu a acordat şi acum ce am vorbit pe teren, e altceva. E un băiat de caracter extraordinar şi păcat de erorile astea care costă. Nu meritam să pierdem chiar dacă Craiova a jucat puţin mai bine. Păcat de o fază atât de clară să nu fie acordat. 100% putea să fie diferit scorul"

"Cred că m-am aruncat eu pe jos, că nu mi-a dat niciun fault. Un fault mi-a dat. Probabil că încep şi eu să fac scene ca Neymar sau atât de gras cât sunt, poate nu mai pot să stau în picioare"
a mai comentat brazilianul de la FC Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele