Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici”

Manchester United Publicat pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/21588657/1/ten-hag-twitter.jpg

Managerul grupării Manchester United, Erik ten Hag, spune că nu a regretat niciodată că a acceptat postul, în ciuda problemelor actuale ale clubului, informează BBC.

Ten Hag mai are încă un an de contract, dar se află sub o presiune imensă după o serie teribilă de rezultate, care a culminat cu umilitoarea înfrângere cu 4-0 la Crystal Palace.

United a alunecat până pe locul opt în Premier League, în afara locurilor europene, existând tot mai multe speculaţii că noul coproprietar Sir Jim Ratcliffe ar putea fi tentat să facă o schimbare.

"Nu regret nicio secundă că sunt aici", a spus Ten Hag.

"Acesta este un club masiv. Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti în el. Dar mi-am dorit această provocare", a spus el.

Ten Hag a câştigat Cupa Ligii în primul său sezon, punând capăt unei secete de şase ani de trofee a lui United. De asemenea, a ajuns în finala Cupei Angliei şi a terminat pe locul trei în Premier League.

Fostul antrenor al lui Ajax spune că a fost o "depăşire a performanţelor", iar dificultăţile din acest sezon sunt cauzate, în mare parte, de o serie de accidentări care l-a făcut pe Ten Hag să fie nevoit să schimbe în mod repetat perechile din defensivă şi l-a privat de un fundaş stânga pentru aproape întreaga campanie.

Criticii lui Ten Hag spun că aceasta nu este o scuză pentru performanţele recente care au dus la o singură victorie a lui United, excluzând prelungirile şi penaltiurile, în ultimele nouă meciuri.

În urma dezastrului de la Palace, au apărut rapoarte conform cărora jucătorii lui United nu-l mai susţin pe antrenorul de 54 de ani - o sugestie pe care Ten Hag o respinge.

"Există un mare spirit de echipă", a spus el. "În aproape fiecare meci au luptat. Nu şi luni [la Palace], de aceea am fost atât de dezamăgit. Dar în toate celelalte meciuri au luptat. Nu pot avea îndoieli în această privinţă", a spus el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri