Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Erik ten Hag şi-a dat acordul! Vine la Manchester United

Manchester United Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20679294/1/yxnoptrkndi3m2ezmdvmmza1njk0mjqzytiwyzk2njayn2nm-thumb.jpg

Manchester United este una dintre cele mai decorate echipe din istoria Anglie, dar rezultatele din ultima vreme nu prea au arătat asta.  

Principala probleme a echipei din Manchester a fost antrenorul. De la plecarea legendarului, Sir Alex Ferguson echipa nu a mai câştigat niciun trofeu Premier League, şi-a pierdut statutul de forţă a Europei şi pare că lucrurile nu merg în direcţia bună. 

Rezultatele slabe de la începutul sezonului, dar şi nemulţumirea fanilor au dus la despărţirea de tehnicianul, Ole Gunnar Solskjær, care a fost înlocuit de germanul, Ralf Rangnick, venit pe post de interimar, cu opţiunea de prelungire.

Rezultatele neamţului nu au fost pe măsura aşteptărilor, astfel conducerea a hotărât să caute un antrenor cu rezultate, care să îi poată revitaliza. Erik ten Hag s-a aflat pe lista posibililor antrenori, împreună cu Mauricio Pochettino, Luis Enrique şi Julen Lopetegui.

Erik ten Hag va fi noul antrenor al ”diavolilor roşii”!

Cunoscutul jurnalist italian, Fabrizio Romano a confirmat că există un acord verbal între mangerul olandez şi Manchester United. Acesta ar urma să semneze un contract pe 4 ani şi va avea membrii din staf-ul actual, de la Ajax. O necunoscută este salariul pe care va urma să îl aibă ten Hag.

Antrenorul olandez nu a vrut să vorbească deloc în presă despre viitoarea sa destinaţie. Acesta se concentrează pe câştigarea campionatului în Olanda şi dă dovadă de un respect uriaş faţă de Ajax.

Erik ten Hag a venit la gruparea olandeză la finalul anului 2017 şi a reuşit să câştige, în cei 4 ani jumătate, de două ori titlul în Olanda, două cupe ale Olandei şi super cupa Olandei. La aceste performanţe se adaugă şi rezultatele excelente din UEFA Champions League, din sezonul 2018-2019, când era aproape să o ducă pe Ajax în finala competiţiei.   

   

mail-share icon Email
viewscnt