Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Erik ten Hag va avea o misiune grea la United. ”Este o operaţie pe cord deschis”

Manchester United Publicat de Daian Cutu pe 23 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20683764/1/yxnoptrkndi3m2ezmdvmmza1njk0mjqzytiwyzk2njayn2nm-thumb.jpg

Noul antrenor de la Manchester United, Erik ten Hag trebuie să efectueze o "operaţie pe cord deschis" în loc să repare "lucruri minore”, spune antrenorul interimar Ralf Rangnick, citat de BBC.

Ten Hag va prelua conducerea la sfârşitul unui sezon în care United se confruntă cu critici puternice din cauza performanţelor.

Rangnick a spus că este „vital” să semneze „cei mai buni jucători posibili” pentru a schimba „atitudinea şi energia”.

„Avem nevoie de energie pozitivă pentru noua echipă şi noul manager”, a spus el.

„Dacă înţelege asta, dacă se învaţă lecţiile potrivite, acesta ar putea fi unul dintre puţinele lucruri bune despre sezonul prin care trecem. Măcar ştii ce fel de şuruburi trebuie să întoarcem, lucrurile pe care trebuie să le schimbăm şi, dacă se întâmplă asta, de ce Erik ten Hag nu ar putea avea la fel de succes ca la Ajax? Nu este calitatea managerului, ci schimbă toate celelalte lucruri care au adus clubul în poziţia în care ne aflăm acum. Lucrul bun – unul dintre puţinele – este că este clar precum cristalul. Nici măcar nu ai nevoie de ochelari pentru a vedea problemele. Acum este vorba doar despre cum le poţi rezolva. Nu lucruri minore. Aceasta este o operaţie pe cord deschis. Dacă toată lumea realizează că acest lucru trebuie să se întâmple şi să lucreze împreună, nu trebuie să dureze ani", a spus el.

Manchester United a confirmat, joi, numirea tehnicianului olandez Erik ten Hag în funcţia de antrenor principal, începând cu sezonul 2022/2023.

Ten Haag îl va înlocui pe germanul Ralf Rangnick, care a preluat conducerea interimară a echipei după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, la 21 noiembrie 2021.

În vârstă de 52 de ani, tehncianul olandez a mai antrenat în carieră echipele Go Ahead Eagles, Bayern Munchen II şi FC Utrecht.

Pe banca echipei Ajax este din 21 decembrie 2017, perioadă în care a câştigat de două ori titlul (2018/2019 şi 2020/2021) şi de două ori Cupa Olandei.

Ajax este pe cale să cucerească un nou trofeu în Eredivisie, fiind pe locul I în clasament, cu 72 de puncte, patru peste ocupanta locului 2, PSV Eindhoven, cu cinci etape înaintea finalului sezonului.

Manchester United este în pericol să rateze calificarea în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. Formaţia ocupă locul 6 în clasament, cu 54 de puncte în 33 de jocuri, la trei puncte de Tottenham (32), de pe locul 4, ultimul de Champions League.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri