Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Eroare majoră comisă de fundaşul dorit de FCSB. ”Sunt nişte greşeli mari de tot”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 15 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20508373/1/ninaj.jpg

Branislav Ninaj (27 de ani), fundaşul central al celor de la Sepsi OSK, a intrat din nou pe lista de transferuri a lui Gigi Becali. Finanţatorul FCSB e gata să facă o ofertă în perioada de transferuri din această iarnă, una care-l include şi pe Iulian Cristea.

Latifundiarul din Pipera se află de mai multă vreme în căutarea unui fundaş central care să se impună ca titular lângă brazilianul Vinicius, iar prima sa ţintă este, conform ProSport, slovacul Branislav Ninaj, stoper care a prins 13 meciuri pentru Sepsi în acest sezon. În acest sens, Becali e gata să ofere o sumă între 100.000 şi 200.000 de euro, dar să-l includă în tranzacţie şi pe Iulian Cristea, fundaş central de care s-a arătat nemulţumit încă de pe vremea mandatului lui Edward Iordănescu.

Ninaj a făcut o eroare în meciul terminat la egalitate de Sepsi, 1-1 cu FC Argeş. Fundaşul l-a scăpat din atenţie pe Şerban, care a deschis scorul în minutul 2. Iulian Miu a explicat cât de aiurea a fost greşeala fotbalistului dorit de FCSB.

"E greu de înţeles greşeala, greşesc chiar doi jucători dacă ne uităm. El dintr-o fentă scoate doi fundaşi centrali din joc prea uşor. Te întorci cu spatele... Ninaj se întoarce cu spatele. Dacă vezi că vine Mitrea, tu trebuie să iei adâncime, dar el se întoarce cu spatele. Sunt nişte greşeli mari de tot, în special Ninaj greşeşte decisiv. El trebuie să se retragă un pic", a spus Miu, pentru Telekom Sport.

În această iarnă, Becali va încerca să-l transfere de la Sepsi şi pe Nicolae Păun, mijlocaş central în vârstă de 22 de ani pe care-l consideră potrivit pentru postul din faţa apărării.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele