Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Eşec dur pentru Iga Swiatek, eliminată în semifinale la Indian Wells de Elena Rybakina. Aryna Sabalenka, cealaltă finalistă de la turneul din California

Tenis Publicat pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21063491/1/profimedia-0763575207.jpg

Poloneza Iga Swiatek, numărul 1 mondial, a ratat calificarea în finala de la Indian Wells, după ce a fost eliminată de sportiva kazahă Elena Rybakina, scor 6-2, 6-2.

Numărul 10 mondial a dispus de deţinătoarea titlului şi cea care în turul anterior o eliminase pe Sorana Cîrstea, după un meci care a durat o oră şi 16 minute.

În finală, Rybakina va evolua cu a doua favorită, belarusa Aryna Sabalenka, care a trecut, scor 6-2, 6-3, într-o oră şi 23 de minute, de sportiva elenă Maria Sakkari, cap de serie 7.

Finala Rybakina - Sabalenka va fi o reeditare a ultimului act de la Australian Open, când s-a impus sportiva din Belarus.

Este pentru prima oară când Rybakina ajunge într-o finală de turneu WTA 1000, ea devenind a doua jucătoare care trece de numărul 1 mondial atât la Indian Wells, cât şi la Australian Open, după Lindsay Davenport în 2000.

La întâlnirile directe dintre Sabalenka şi Rybakina, sporiva din Belarus conduce cu 4-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele