Ultima oră
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile O nouă suspendare pentru Sandro Tonali, după ce a încălcat regulile privind pariurile
Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act Reeditare a finalei de anul trecut la Madrid Open! Sabalenka şi Swiatek se înfruntă în ultimul act

Eşec şi pentru Măgura Cisnădie în etapa a doua din grupele EHF European League

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20554208/1/magura.jpg

Măgura Cisnădie a pierdut în deplasare, în faţa formaţiei daneze Herning Ikast Handbold, scor 31-28 (17-12), în etapa a II-a din grupa C a European League.

Pentru formaţia din Liga Florilor s-au remarcat Neagu şi Dmitrovic, cu câte 5 goluri, iar gazdele au avut-o în prim-plan pe Friis, 8 reuşite.

Tot sâmbătă, în cealaltă partidă a etapei, Storhamar - Lada Togliatti, scor 34-29.

După două etape în grupa C, clasamentul este condus de Herning 4 puncte, urmată de Măgura 2, Storhamar 2 şi Lada Togliatti 0.

În primul meci al grupei, Măgura Cisnădie s-a impus pe teren propriu cu Storhamar Handball Elite, scor 33-28.  

În grupa B, Minaur Baia Mare a pierdut, sâmbătă, prima partidă, în deplasare, scor 39-20, cu formaţia germană SG BBM Bietigheim.

SCM Râmnicu Vâlcea nu a avut încă şansa de a debuta în competiţie, în grupa D, în deplasare, cu Viborg HK, după ce adversara a anunţat cazuri de Covid-19 în lot, iar disputa a fost amânată. Astfel, formaţia vâlceană va juca primul meci al grupelor duminică, pe teren propriu, cu echipa ungară Vaci NKSE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele