Ultima oră
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii

Eşecul cu Croaţia l-a dărâmat pe Neymar. "Cred că este ultima mea Cupă Mondială”

CM 2022 Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20945818/1/ney.jpg

Echipa naţională a Croaţiei a învins reprezentativa Braziliei, scor 1-1 (4-2), la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar.

Primul gol al meciului a fost înscris de Neymar, în minutul 105+1, când a primit o pasă de la Lucas Paqueta, a trecut de Sosa, l-a driblat şi pe Livakovic deschizând scorul. A fost al 77-lea gol al lui Neymar pentru echipa naţională a Braziliei, jucătorul lui PSG egalându-l astfel pe Pele în clasamentul golgeterilor all-time ai Selecao.

Croaţii au egalat în minutul 117 al meciului, la o acţiune purtată de Orsic, pe partea stângă, acesta a centrat şi Petkovic a reluat din prima în poarta lui Allison, mingea fiind deviată de Marquinhos. A fost singurul şut pe poartă al croaţilor.

La loviturile de departajare Livakovic a apărat şutul lui Rodrygo, iar Marquinhos a trimis în bară, în timp ce pentru croaţi au înscris Vlasic, Majer, Modric şi Orsic.

Neymar (30 de ani) a declarat după fluierul final că e foarte posibil ca mondialul din Qatar să fie ultimul din carieră. Starul lui PSG a punctat că nu ştie dacă mai are forţa să joace la nivel înalt.

 

"Cred că este ultima mea Cupă Mondială. O văd ca fiind ultima pentru că nu ştiu dacă mai am puterea necesară de a mă ocupa de fotbal”, a fost mărturia emoţionantă a lui Neymar din zona mixtă.

mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele