Ultima oră
”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2 ”Ce ne-a spus patronul în vestiar rămâne în vestiar”. Eugen Trică, reacţie imediat după ce FCU Craiova a picat în Liga 2
Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui” Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui”
Retrogradarea a generat un şoc imens la Voluntari! ”Sper să reuşim să ne revenim” Retrogradarea a generat un şoc imens la Voluntari! ”Sper să reuşim să ne revenim”
"Nu îmi iau doi gunoieri". Dănuţ Lupu, mesaj pentru oficialii de la Dinamo | VIDEO EXCLUSIV "Nu îmi iau doi gunoieri". Dănuţ Lupu, mesaj pentru oficialii de la Dinamo | VIDEO EXCLUSIV
Victorie mare pentru Răzvan Lucescu! PAOK a trecut de finalista Conference League şi luptă pentru titlu în Grecia Victorie mare pentru Răzvan Lucescu! PAOK a trecut de finalista Conference League şi luptă pentru titlu în Grecia
Mircea Rednic, foarte supărat după prestaţia slabă a celor de la UTA cu Dinamo. ”N-am prea văzut implicare” Mircea Rednic, foarte supărat după prestaţia slabă a celor de la UTA cu Dinamo. ”N-am prea văzut implicare”

”Este la Dubai şi nu a ezitat să se menţină în formă”. Tatăl Simonei Halep vine cu veşti foarte bune

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21514336/1/stere.png

Simona Halep a aflat vestea deciziei TAS la Dubai, unde s-a antrenat în ultima perioadă, a declarat Stere Halep, tatăl sportivei.

“Era normal să fie decizia asta, că multe voci au condamnat-o pe Simona, că e trişoare. Ştiam că aşa se întâmplă. Dumnezeu are grijă. Suntem puţin trişti, că nu trebuia să se întâmple. Simona este acum la Dubai. Simona nu a ezitat să se menţină în formă“, a declarat Stere Halep, conform Digi24.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a redus suspendarea româncei de la 4 ani la 9 luni. Absentă de când a fost depistată pozitiv la testul antidoping de la US Open 2022, fostul număr 1 mondial poate reveni în circuit.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele