Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

”Este un jucător tânăr cu foarte mult potenţial”. Jurgen Klopp, încântat de ultimul transfer al celor de la Liverpool

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20966975/1/fk7yld0wiaefr5e.jpg

Jurgen Klopp, antrenorul echipei engleze FC Liverpool, s-a declarat încântat joi de faptul că atacantul olandez Cody Gakpo se va alătura grupării de pe Anfield.

”Cody este un jucător tânăr cu foarte mult potenţial. Dacă ar fi marcat 40 de goluri în Spania sau în altă parte, ar fi devenit inaccesibil”, a spus Klopp la conferinţa de presă susţinută înaintea partidei cu Leicester City, din etapa a 18-a a din Premier League.

El a recunoscut că aducerea lui Gakpo pentru suma de 48 de milioane de euro va avea repercusiuni asupra viitoarelor transferuri făcute de cormorani.

Gakpo a semnat cu FC Liverpool deşi interesul şi-l manifestase şi Manchester City. Olandezul va putea fi transferat oficial de la 1 ianuarie, atunci când se deschide fereasta de transferuri, iar primul meci în tricoul lui Liverpool îl va putea juca pe 7 ianuarie, în FA Cup, cu Wolverhampton.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele