Ultima oră
Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa e finala Cupei României la handbal masculin
Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League

Volei masculin | România, înfrângere cu Ucraina în al doilea meci din Golden League
Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”

Ianis Hagi nu îi mai impresionează pe scoţieni: ”Este un fotbalist aproape uitat. Nu va rămâne”
VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec VIDEO | Bayern încheie ”în genunchi” sezonul! Bavarezii au ratat şi locul 2. Leverkusen termină Bundesliga fără eşec
Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris Gabriela Ruse, eliminată în semifinale la Paris
Max Verstappen, în pole position la Emilia Romagna Grand Prix Max Verstappen, în pole position la Emilia Romagna Grand Prix

Esteban Ocon a fost invitat pe platourile de filmare la Deadpool

Formula 1 Publicat pe 29 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21242313/1/twitter-esteban-ocon.jpg

Pilotul Alpine Esteban Ocon se bucură deja de avantajele faptului că Ryan Reynolds a investit în echipa de Formula 1 deţinută de Renault, el primind o invitaţie pentru a i se alătura starului de la Hollywood la filmările pentru "Deadpool 3", informează Reuters.

Reynolds a fost anunţat luni, alături de alţi actori, Rob McElhenney şi Michael B. Jordan, într-un grup de investitori care a preluat o participaţie de 24% din capitalul social al echipei Alpine.

Francezul Ocon le-a declarat reporterilor la Marele Premiu al Austriei că este un mare fan al benzilor desenate Marvel Comics şi că a luat legătura cu Reynolds pe WhatsApp după ce a fost anunţată tranzacţia.

"Mi-a spus că sunt invitat pe platourile de filmare din Londra la filmul 'Deadpool', aşa că voi merge cu siguranţă", a adăugat el.

"Mi-a mai spus că abia aşteaptă să înveţe din lumea noastră, să vadă cum funcţionează lucrurile şi doar să avem o discuţie despre curse."

Ocon a spus că a fost în simulatorul echipei, pregătindu-se pentru Spielberg, şi i-a trimis lui Reynolds o fotografie cu vederea sa din cockpit.

Actorul, care a lipsit luni de la o prezentare a strategiei Alpine la Enstone, i-a trimis apoi numărul său de telefon şi adresa de e-mail.

Deadpool 3 este programat să fie lansat în noiembrie 2024.

Reynolds şi McElhenney sunt, de asemenea, cunoscuţi în întreaga lume ca proprietari ai clubului de fotbal galez Wrexham, care a revenit în Liga engleză de fotbal în aprilie anul acesta, în calitate de campion al cincilea eşalon.

Serialul lor documentar "Welcome to Wrexham" s-a dovedit a fi un mare succes în America de Nord, iar unii fani Alpine se întreabă dacă nu cumva ar putea fi în pregătire un "Welcome to Enstone".

Formula 1 se bucură de o creştere a popularităţii în America de Nord, în mare parte datorită succesului docu-serialului Netflix "Drive to Survive" şi a extinderii calendarului la trei curse în SUA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele