Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Esteban Ocon spune că FIA şi F1 au prezentat scuze pentru incidentul de la Baku

Formula 1 Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21115468/1/tw-esteban-ocon.jpg

Formula One şi FIA au prezentat scuze pentru incidentul de la linia boxelor, de duminică, a anunţat pilotul echipei Alpine, Esteban Ocon, potrivit Reuters.

“FIA şi Formula One au prezentat scuze, ne-au asigurat că aşa ceva nu se va mai întâmpla”, a spus Ocon. “Slavă Domnului, nu a fost nimic grav. Este în regulă acum. FIA ne-a asigurat că protocolul va fi schimbat şi că se va asigura că nimeni nu pătrunde pe linia boxelor până la încheiera cursei. Sunt încrezător că nu vom mai vedea aşa ceva”, a adăugat el.

O dramă a fost evitată la limită duminică, pe finalul Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului, când Esteban Ocon a descoperit, în drumul spre boxe, că în calea sa erau mai mulţi membri ai echipelor din competiţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele