Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Esteban Ocon spune că FIA şi F1 au prezentat scuze pentru incidentul de la Baku

Formula 1 Publicat pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21115468/1/tw-esteban-ocon.jpg

Formula One şi FIA au prezentat scuze pentru incidentul de la linia boxelor, de duminică, a anunţat pilotul echipei Alpine, Esteban Ocon, potrivit Reuters.

“FIA şi Formula One au prezentat scuze, ne-au asigurat că aşa ceva nu se va mai întâmpla”, a spus Ocon. “Slavă Domnului, nu a fost nimic grav. Este în regulă acum. FIA ne-a asigurat că protocolul va fi schimbat şi că se va asigura că nimeni nu pătrunde pe linia boxelor până la încheiera cursei. Sunt încrezător că nu vom mai vedea aşa ceva”, a adăugat el.

O dramă a fost evitată la limită duminică, pe finalul Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului, când Esteban Ocon a descoperit, în drumul spre boxe, că în calea sa erau mai mulţi membri ai echipelor din competiţie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele