Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Etapă de MotoGP anulată din cauza problemelor economice

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 31 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21478242/1/mar.jpg

Marele Premiu al Argentinei la MotoGP a fost anulat din cauza circumstanţelor din această ţară, au anunţat miercuri organizatorii competiţiei, potrivit Reuters.

Marele Premiu din 7 aprilie ar fi fost a treia etapă a sezonului de 22 de curse.

"Din cauza circumstanţelor actuale din Argentina, promotorul evenimentului a comunicat că în prezent nu poate garanta serviciile necesare pentru ca Marele Premiu să aibă loc în 2024 la standardele MotoGP", se arată într-un comunicat. "Evenimentul nu va fi înlocuit în calendarul pe 2024. MotoGP speră să revină pentru a concura la Termas de Rio Hondo în 2025".

Argentina se confruntă cu o criză economică prelungită, cu o inflaţie de trei cifre, rezerve negative, o monedă peso care se depreciază rapid şi are mai mult de 40% din populaţie în sărăcie.

Preşedintele Javier Milei, un economist libertarian care a preluat mandatul în decembrie, a promis o terapie de "şoc" pentru economie, inclusiv reduceri drastice ale cheltuielilor.

Marele Premiu a primit subvenţii guvernamentale, dar presa a precizat, de asemenea, că riscul de greve şi de perturbare a transportului a fost un factor care a influenţat decizia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele