Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

”Eu v-am spus că nu e fundaş. Prea uşor au trecut cei de la Rapid!”. Florin Răducioiu pune la zid fotbalistul FCSB-ului pe care fanii îl doresc şi din sezonul viitor la echipă | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 23 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21104111/2/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-23-04-2023.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

Meciul de pe stadionul Valentin Stănescu a început cu opt minute mai târziu decât programarea iniţială din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. Arbitrul Horaţiu Feşnic a amânat startul partidei pentru ca fumul de pe teren să se împrăştie, iar crainicul arenei a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să nu mai folosească materiale pirotehnice.  

În minutul 4, Onea a intrat foarte dur la Florinel Coman, dar arbitrul a acordat doar galben după consultarea VAR. Rapid a deschis scorul în minutul 21, când Albu a pasat pentru pentru Funsho Bamgboye, acesta a trimis în careu şi acelaşi Albu a deschis scorul.

Imediat după gol, portarul Horaţiu Moldovan a scos şutul lui Olaru. S-a jucat pe contre în prima repriză, iar arbitrul a permis fundaşilor echipei gazdă un joc mai dur.

După pauză FCSB a forţat egalarea, a avut mai multe ocazii, dar Horaţiu Moldovan a avut intervenţii excelente, precum cea din minutul 89, în faţa lui Omrani. Rapid a învins şi a reuşit prima victorie din play-off.

La finalul meciului, în direct la Prima Sport, Florin Răducioiu a tras mai multe concluzii. El a tras un semnal de alarmă în privinţa lui Sorescu şi susţine că jucătorul nu are suficiente calităţi defensive pentru a fi apărător. 

”Eu v-am spus că nu e fundaş. Prea uşor au trecut cei de la Rapid!”

”E o acţiune rapidă. Se desfăşoară pe partea stângă. Dar e o mare greşeală a jucătorilor de la FCSB. Practic, Sorescu şi Şut.

Care ar trebui să fie imediat acolo la Albu, care liber marchează fără probleme. Prea uşor a străpuns apărarea cu această pasă. Sorescu era pur şi simplu... Eu v-am şi spus. Sorescu nu este apărător. Sorescu nu are această calitate. Olaru, la fel...”, a spsus Florin Răducioiu, la Prima Sport. 

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele