Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

”Eu voi sta pe bancă”. Prezenţă surprinzătoare la FCSB - Dunajska Streda

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20810319/1/fcsb.jpg

După o lungă absenţă, Mihai Stoica a anunţat că revine pe banca tehnică a celor de la FCSB, cu ocazia returului cu Dunajska Streda, din turul III preliminar al Conference League.

Team managerul vicecampioanei din Superliga a făcut un apel către fani şi le-a cerut să nu intre în polemici cu susţinătorii formaţiei slovace.

„Plecăm cu 1-0, e un avantaj, dar trebuie să fim atenţi, fanii sper să fie mai inteligenţi la meciul acesta să nu se lase provocaţi de suporterii adverşi.

Eu voi sta pe bancă la meciul cu Dunajska Streda. Nu mai am chef să stau în general pe bancă, dar la meciurile internaţionale stau pentru că ştiu mai multe limbi străine şi am peste 150 de meciuri europene la care am participat şi mai am experienţă”,
a explicat Stoica, pentru Orange Sport.

Veste fantastică pentru FCSB: Florinel Coman s-a recuperat "miraculos" şi ar putea juca în returul cu Dunajska Streda!

 

FCSB a primit o veste minunată cu trei zile înaintea returului cu Dunjaska Streda din a treia rundă preliminară a Conference League. Ieşit la pauză cu ruptură musculară în turul din Slovacia, Florinel Coman (24 de ani) s-a recuperat miraculos şi va fi cel puţin pe banca de rezerve la partida de pe Arena Naţională.

Conform gsp.ro, recuperarea lui Coman a descurs mult mai bine decât se aştepta toată lumea de la FCSB, iar metodele folosite de Marijana Kovacevic au dat roade extraordinare. Astfel, Coman a făcut deja câteva antrenamente uşoare în Serbia, nu a simţit dureri mari în zona accidentată în meciul tur cu Dunjaska Streda, iar concluzia e una cât se poate de bună: Florinel va fi pe bancă la returul de la Bucureşti şi, în funcţie de evoluţia scorului, ar putea fi introdus pe teren de către Nicolae Dică. Asta la o săptămână de când i se prevedea o absenţă de lungă durată!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele