Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21594436/1/musi.png

Petrolul Ploieşti nu a avut emoţii cu retrogradarea în ultima etapă şi poate pregăti în linişte noua stagiune. ”Găzarii” au nevoie de întăriri, deoarece nici nu a început vara şi deja e sigur că 4 jucători importanţi nu vor continua.

Antrenorul Laszlo Balint a anunţat că este vorba despre: Christian Irobiso, Alexandru Musi, Jair şi Bart Meijers. Primii doi se întorc la echipele de unde au fost împrumutaţi, FCSB, respectiv gruparea saudită Al-Ula.

Musi ar putea fi o soluţie pentru regula U21 la campioană. Laszlo Balint, antrenorul Petrolului consideră că cel pe care l-a pregătit în acest sezon ar putea fi util la FCSB, dar mai are de lucrat la unele aspecte.

”(n.r. E pregătit Musi de FCSB?) Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună pentru FCSB. E un jucător cu o calitate foarte bună şi are o ambiţie fantastică să reuşească. Cu siguranţă va fi un alt nivel la FCSB, merge la o echipă campioană, care va participa în preliminariile Champions League. Ştie şi el acest lucru, că trebuie să-şi ridice nivelul.

Am stat de vorba cu Musi câteva minute după meciul cu Poli Iaşi. I-am spus că îi doresc mult succes şi că încă mai are nevoie de multă muncă să se impună la acel nivel. E conştient, are disponibilitate să facă asta, rămâne şi ca cei de la FCSB să aibă încredere în el. E un jucător tânăr, a bifat doar primul lui sezon de Liga 1, un sezon foarte bun, dar are nevoie de continuitate şi încredere.

(n.r. Ce ii lipseşte) Îi lipsesc multe (n.r. - râde), mai are mult de muncă, inclusiv pe faza defensivă, are mult de muncă şi pentru a îmbunătăţi jocul între linii”,
a spus Balint, pentru GSP.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele