Ultima oră
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”
David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri David Popovici, încă o medalie de aur la naţionalele de înot în bazin de 50 de metri
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor

Eugen Neagoe a luat decizia! ”Denunţ unilateral contractul cu U Cluj!”. UPDATE: Reacţia lui Radu Constantea

U Cluj Publicat pe 27 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20961799/3/universitatea-craiova-universitatea-cluj-superliga-superbet-5-11-2022.jpg

UPDATE: Radu Constantea, preşedintele clubului U. Cluj, a venit cu precizări clare în ceea ce priveşte plecarea lui Neagoe la U. Craiova. În cazul în care va decide să plece de la gruparea din Ardeal, să rupă contractul unilateral, Neagoe este nevoit să achite 50 la sută din sumele de bani primite de la U. Cluj, unde a fost numit în august.

Există posibilitatea ca un antrenor să denunţe contractul cu obligaţia de a face dovada achitării 50% a sumelor primite şi după ce trece pe la comisii. Articolul 26, punctele 4, 5 şi 6. Dumnealui trebuie să facă dovada achitării acestor bani, ulterior să meargă către deciziile Federaţiei pentru a primi o decizie favorabilă. Până acum o oră noi nu aveam nicio dovadă că a făcut această plată.

Dacă ne uităm pe istoric, vedem că prima şedinţă a comisiilor a fost în perioada 2-14 ianuarie. Dacă se face special pentru domnul Neagoe… E vorba despre perioada 23 august … El a denunţat contractul pe 23 decembrie, dar e o discuţie dacă vorbim despre perioada 23 august – 30 noiembrie sau până în ziua când a denunţat contractul”, a anunţat Constantea pentru ProSport.


Eugen Neagoe este hotărât să meargă la Universitatea Craiova şi va denunţa unilateral contractul cu ”U” Cluj.

”Geană” a anunţat că va denunţa unilateral contractul cu ”U” Cluj, nefiind legat de nicio clauză în contract, conform GSP.ro. El va trebui să înapoieze clujenilor jumătate din suma câştigată din salarii.

Neagoe are un salariu de 8.000 de euro/lună la ”U” Cluj şi a primit doar două salarii, în cele patru luni petrecute la club, astfel că va trebui să le achite ardelenilor 8.000 de euro. Acesta renunţă şi la cele două salarii restante.

”Le trimit notificare de denunţare unilaterală a contractului, dacă nu au vrut pe cale amiabilă.

Am vorbit cu suporterii lui U Cluj. Le mulţumesc, au fost admirabili, vor rămâne întotdeauna speciali pentru mine. Băieţii cu care am vorbit dintre liderii galeriei au insistat să rămân, dar au înţeles până la urmă şi mi-au urat succes. U Cluj va rămâne mereu o echipă specială pentru mine, pentru sufletul meu şi sper să aibă în continuare rezultate foarte bune”, a declarat Neagoe pentru sursa mai sus menţionată.

”Din punctul meu de vedere, fără să dau sfaturi, cred că Sabău ar fi cea mai bună alegere pentru U Cluj, am văzut numele lui menţionat în media, alte informaţii n-am. A făcut istorie la U Cluj, la naţională, e foarte valoros şi merită să fie antrenorul lui U Cluj, m-aş bucura pentru el”, a mai spus Neagoe.

”U” Cluj, Astra Giurgiu (noiembrie 2020 - mai 2021) şi Hermannstadt (octombrie - decembrie 2019) sunt cele mai recente echipe pe care le-a pregătit Eugen Neagoe. El a mai avut un scurt mandat în 2005 la rivala FC ”U” Craiova, la care i-a mai fost secund lui Victor Piţurcă în perioada 2010 – 2011.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele