Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Eugen Neagoe a răbufnit! ”Asta vreţi? Văd că întrebaţi în fiecare zi?”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21212091/1/universitatea-craiova-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-play-off-superliga-superbet-28-05-2023.jpg

Universitatea Craiova a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 0-1, cu formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Echipa lui Eugen Neagoe avea nevoie de victorie pentru a merge la barajul de Conference League.

Tehnicianul Neagoe s-a enervat, atunci când a fost întrebat despre demisie.

”Vom avea o discuţie mâine dimineaţă, nu ştiu la ce s-au gândit. Eu am făcut tot ce a ţinut de mine. (n.r. despre faptul că i s-a cerutdemisia) Asta vreţi? Văd că întrebaţi în fiecare zi? A spus patronul de trei ori, ce să spun eu? Dacă vrea el, voi pleca, care e problema? Niciodată nu am stat legat, dar tot puneţi întrebările astea. După aia vorbiţi că se schimbă antrenorii des. Voi schimbaţi antrenorii. V-a spus patronul, ce vreţi să vă spun?

Vom avea o întâlnire mâine, probabil mergem în vacanta. Echipa se va reuni pe 14 iunie. Nu vor fi schimbări majore, dar vor veni 4-5 jucători. Nu pot să spun în acest moment numele jucătorilor. Unii jucători sunt la final de contract. Unora li se vor prelungi contractele, altora nu. Şi eu am fost fotbalist, şi la fel s-a întâmplat. Asta e viaţa fotbaliştilor.

Cât timp nu suntem în cupele europene, este un an ratat, dar cred ca Universitatea Craiova a jucat bine în acest play-off”
, a declarat Neagoe, la finele partidei.




 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri