Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Eugen Neagoe a răbufnit după ultimul meci al lui FC Argeş: ”Îl voi suna pe preşedintele FRF!”

FC Argeș Publicat pe 10 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21379872/1/neagoe.jpg

Meciul dintre FC Argeş şi Unirea Slobozia, scor 0-1, s-a încheiat cu înfrângerea piteştenilor. Astfel, rezultatul a stârnit un scandal de proporţii în lumea fotbalului.

Eugen Neagoe a dezvăluit că un arbitru de rezervă a făcut nişte afirmaţii pe care nu le poate reproduce la televizor, însă a precizat că îl va suna pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, astfel încât oficialul să ia măsurile cuvenite.

Tehnicianul susţine că Unirea Slobozia trebuia să iasă cu orice preţ învingătoare.

De asemenea, Neagoe a subliniat că le-a făcut anumite promisiuni jucătorilor săi şi nu vrea să îi dezamăgească.

”Din corner am primit gol ca la Târgovişte. Din cinci meciuri pe care le am, am primit patru goluri doar din corner. Nu pot să accept, am pregătit fazele fixe la antrenament. Portarii stau pe linia porţii, dorm acolo.

Arbitrul de rezervă m-a luat la mişto. M-a jignit foarte urât, nu pot să vă spun ce mi-a spus, dar o să îi dau telefon domnului Burleanu şi domnului Bodescu, pentru că nu e posibil să spună aşa ceva acest băiat.

E prima dată când mă auziţi vorbind aşa. Sunt în fotbal de 43 de ani şi nu mi-a spus nimeni vreodată aşa ceva. Este un copil, dar m-a jignit. Nu puteam să-i răspund, dar îl voi suna pe preşedintele FRF, pe Răzvan Burleanu”, a declarat Eugen Neagoe.

”Nu e penalty clar în prima repriză? Îl trage, îl dă jos, trebuia penalty. A trebuit să câştige neapărat Slobozia şi a câştigat. Suntem foarte departe, de maniera asta nu ajungem acolo.

Nu am reuşit să marcăm, băieţii ştiu ce au de făcut. Jucăm, punem mingea jos, am ratat. Când am avut penalty, nu s-a acordat. Am vorbit cu suporterii, nu mi-au reproşat nimic.

Au spus că au încredere în mine şi că trebuie să facem echipa. Eu am promis ceva când am venit aici şi mă voi ţine de cuvânt”, a mai spus Eugen Neagoe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele