Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Eugen Neagoe a răbufnit înainte de meciul cu FCU Craiova. ”Sunt greşeli care se fac împotriva noastră”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20845616/1/neagoe.jpg

Fără victorie în acest start de sezon, Universitatea Cluj gâfâie la coada clasamentului, iar perspectivele nu par dintre cele mai promiţătoare. „Studenţii” clujeni şi-au schimbat antrenorul, locul lui Erik Lincar fiind luat de Eugen Neagoe, însă nici acesta nu a reuşit, în două partide, să aducă victoria atât de aşteptată sub Feleac.

Vestea proastă pentru fanii echipei este că meciul cu FCU Craiova se joacă la Mediaş, din cauza suspendării terenului „Şepcilor roşii”. Asta înseamnă o piedică în plus pentru echipă, care e privată de sprijinul uneia dintre cele mai puternice peluze. Cu doar 3 puncte şi fără victorie, „U” Cluj este antepneultima şi se anunţă în continuare vremuri grele.

Neagoe a avut un mesaj ferm pentru preşedintele CCA, Kyros Vassaras. Tehnicianul a acuzat arbitrajele cu decizii eronate împotriva echipei sale.

„Cred că a fost un henţ mai evident la Voluntari, decât ceea ce a fost la noi cu Rapid. Maestrul Vassaras ar trebui să ne respecte şi pe noi mai mult. Antrenorii şi jucători pot fi daţi afară de la echipele respective când pierd.

Sunt greşeli care se fac împotriva noastră, iar acest lucru se vede în clasament şi jucătorii noştri nu-şi mai primesc bonusurile. Toţi arbitrii, cu tot respectul, nu plătesc niciodată pentru greşeli! N-am văzut niciodată un arbitru suspendat!”, a precizat Neagoe.

De asemenea, tehnicianul „studenţilor” a comentat şi decizia FRF de a suspenda jocurile de pe teren propriu ale lui U Cluj, în urma scandărilor xenofobe din meciul cu Sepsi.

„Nu cred că este prea corectă această suspendare. În alte cazuri au existat excepţii, dar la noi s-a aplicat totul ad litteram. Mi-aş fi dorit din tot sufletul să fi jucat acasă. Nu cred că suporterii au făcut ceva aşa de grav, încât să fie suspendarea de două etape”,
a spus Neagoe, la conferinţa de presă oficială.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele