adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Eugen Neagoe ”a sărit la gâtul arbitrilor” după eşecul cu FC Voluntari: ”Centralul este de vină!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

FC Voluntari a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a XXVII-a din Superligă. Pentru echipa din Voluntari a fost prima victorie din 2023, în timp ce craiovenii se află la al optulea eşec în acest sezon.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Raţă, în minutul 50. La finalul meciului, Eugen Neagoe a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul oltenilor a fost dezamaăgit de arbitrajul de la meci. 

”Centralul este de vină!” 

”A fost un joc pe care l-am controlat. Cei de la Voluntari au intrat de două ori în careu şi ne-au dat gol. În rest, a fost o partidă controlată de noi de la un capăt la altul, dar nu ne-am creat foarte multe ocazii, nu am fost pregătiţi şi nu am reacţionat să băgăm mingea în poartă.

Cei de la Voluntari au ajuns de două ori în careu şi au dat gol. Au fost aproape să mai dea un gol în prima repriză, la primul corner.

După ce au dat gol, nu s-a mai jucat fotbal. Au stat numai pe jos. Nu sunt cei de la FC Voluntari de vină, ci domnul arbitru. Nu i-a avertizat, nu le-a atras atenţia.

Nu se mai putea juca nimic. Este vina noastră, nu aş ştiut să gestionăm corect primele minute din repriza a doua. E păcat, am trecut pe lângă un meci în care ne-am pus mari speranţe. Nu trebuia să pierdem sub nicio formă, dar ăsta este fotbalul.

Din greşeli se înscriu goluri sau din execuţii formidabile. Am forţat cu trei jucători ofensivi, dar nu am avut luciditate, absolut nicio inspiraţie.

Sunt foarte dezamăgit. Trebuie să ne odihnim. Miercuri ne aşteaptă un meci importat şi trebuie să câştigăm. Mă gândesc doar la următorul joc. Trebuie să continuăm cu FC Argeş. Am fost dezamăgit de rezultat. Nu am fost supărat pe un jucător anume. Revenirea lui Baiaram este cel mai mare câştig din această seară”, a spus Eugen Neagoe, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri