Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Eugen Neagoe ”a sărit la gâtul arbitrilor” după eşecul cu FC Voluntari: ”Centralul este de vină!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

FC Voluntari a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CS Universitatea Craiova, în etapa a XXVII-a din Superligă. Pentru echipa din Voluntari a fost prima victorie din 2023, în timp ce craiovenii se află la al optulea eşec în acest sezon.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Raţă, în minutul 50. La finalul meciului, Eugen Neagoe a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul oltenilor a fost dezamaăgit de arbitrajul de la meci. 

”Centralul este de vină!” 

”A fost un joc pe care l-am controlat. Cei de la Voluntari au intrat de două ori în careu şi ne-au dat gol. În rest, a fost o partidă controlată de noi de la un capăt la altul, dar nu ne-am creat foarte multe ocazii, nu am fost pregătiţi şi nu am reacţionat să băgăm mingea în poartă.

Cei de la Voluntari au ajuns de două ori în careu şi au dat gol. Au fost aproape să mai dea un gol în prima repriză, la primul corner.

După ce au dat gol, nu s-a mai jucat fotbal. Au stat numai pe jos. Nu sunt cei de la FC Voluntari de vină, ci domnul arbitru. Nu i-a avertizat, nu le-a atras atenţia.

Nu se mai putea juca nimic. Este vina noastră, nu aş ştiut să gestionăm corect primele minute din repriza a doua. E păcat, am trecut pe lângă un meci în care ne-am pus mari speranţe. Nu trebuia să pierdem sub nicio formă, dar ăsta este fotbalul.

Din greşeli se înscriu goluri sau din execuţii formidabile. Am forţat cu trei jucători ofensivi, dar nu am avut luciditate, absolut nicio inspiraţie.

Sunt foarte dezamăgit. Trebuie să ne odihnim. Miercuri ne aşteaptă un meci importat şi trebuie să câştigăm. Mă gândesc doar la următorul joc. Trebuie să continuăm cu FC Argeş. Am fost dezamăgit de rezultat. Nu am fost supărat pe un jucător anume. Revenirea lui Baiaram este cel mai mare câştig din această seară”, a spus Eugen Neagoe, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri