Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Eugen Neagoe, direct după prima înfrângere la FC Argeş. Ce l-a deranjat pe antrenor? ”Este ruşinos. Ar trebui să aibă puţină mândrie”

FC Argeș Publicat pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21371577/1/neagoe.jpg

Concordia Chiajna s-a impus cu 1-0 în faţa lui FC Argeş, într-un meci din runda a 12-a din Liga 2. Partida a fost în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Eugen Neagoe a suferit prima înfrângere pe banca piteştenilor, dar a fost mulţumit de felul în care a arătat jocul echipei sale. ”Geană” a explicat şi momentul în care a primit galben de la arbitru şi s-a declarat dezamăgit de decizia centralului.

"Prima înfrângere, da, dar cred că am pierdut în urma unui joc bun, în care nu meritam să pierdem. Cei de la Chiajna nici nu au trecut centrul terenului şi la prima minge au dat gol, din acel corner simplu. Am exersat două zile fazele fixe, fiecare ştia ce are de făcut.

Consider că am dominat mai mult, ne-am creat situaţii de a marca, dar asta este situaţia. Supărarea mare este că nici oamenii care conduc jocul nu îşi fac datoria. Este jenant. I-am atras atenţia băiatului de la tuşă, este chiar ruşinos, că jucătorul de la Chiajna l-a înjurat în faţa mea.

Eram 20 de oameni pe bancă şi i-am zis 'Băi, te înjură, măcar ia atitudine, fă ceva'. Şi el cheamă centralul şi îmi dă mie galben. Este ruşinos. Ar trebui să aibă puţină mândrie, să se respecte pe ei. Nici nu am cuvinte", a spus Eugen Neagoe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele