Ultima oră
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului

Eugen Neagoe, faţă în faţă cu un meci crucial pentru calificarea în play-off-ul ligii secunde. ”Nu facem ceea ce trebuie, ce pregătim la antrenament”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21376917/1/neagoe.jpg

FC Argeş şi Unirea Slobozia îşi dau întâlnire la Mioveni, vineri, de la ora 18:00. Partida este în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Piteştenii au un sezon foarte slab. Aflaţi pe loucl 13 cu 15 puncte acumulutate, au astăzi în faţă un adversar puternic.

Unirea Slobozia este pe locul 3 în clasament, cu 24 de puncte şi doar 5 goluri primite.

Totuşi, ialomiţenii trec printr-o perioadă mai puţin bună, pierzând ultimele două partide cu scorul de 1-0.

Pentru a mai păstra şanse reale la play-off, FC Argeş este obligată să câştige, iar Eugen Neagoe nu concepe ca elevii săi să nu bifeze cele 3 puncte puse în joc.

”Ne dorim să învingem, aşa cum ne dorim să câştigăm la fiecare joc. Aşa cum s-a întâmplat şi la Chiajna, dar unde nu am reuşit. (…) Trebuie să ne uităm încrezători la acest meci cu Slobozia, o echipă bună, care joacă de ceva timp împreună. Antrenorul lor, chiar dacă a fost plecat o perioadă, la Chindia şi la Buzău, ştie bine ce se întâmplă acolo, pentru că a activat mult timp acolo.

Cunoaşte foarte bine lotul de jucători, e omogen lotul, nu întâmplător a reuşit Slobozia să adune atâtea puncte.

Avem probleme în faţă, am marcat doar trei goluri în cele trei etape, două din penalty. A fost un singur gol marcat dintr-o fază de joc normală. Mi-aş dori să marcăm mai mult. Am şi primit două goluri, identice, din corner. O echipă cu pretenţii, aşa cum suntem, nu trebuie să facă aşa erori.

Trebuie să tratăm fazele fixe mai bine, pentru că le exersăm mult la antrenamente. Din păcate, ne pierdem oamenii din marcaj, nu facem ceea ce trebuie, ce pregătim la antrenament, iar asta e o mare problemă. Am discutat cu băieţii, sper să fi trecut peste. Le-am spus că nu sunt genul de antrenor… nu vreau să iau măsuri pecuniare inclusiv, pentru că nu-ţi poţi ţine un adversar”
, a declarat Neagoe.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele