Ultima oră
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă

Eugen Neagoe, gata de revenirea în Superligă! ”Este normal”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21554402/2/neagoe.jpg

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor, miercuri, după ce Ivaylo Petev a părăsit echipa.

Decizia lui Mihai Rotaru de a scăpa de bulgar vine după ce această mutare s-a vehiculat, mai multe zile, în presă. Pe lista finanţatorului formaţiei din Bănie se află mai mulţi antrenori, printre care şi Eugen Neagoe.

În acest moment antrenor la FC Argeş, tehnicianul a vorbit despre situaţia de la clubul oltean. Eugen Neagoe a reacţionat şi cu privire la faptul că o variantă pentru postul de antrenor la Universitatea Craiova este şi Emil Săndoi, fostul său coechipier.

De asemenea, întrebat despre posibilatea revenirii în Bănie, Eugen Neagoe a dat un răspuns care dă de înţeles că ar exista negocieri între el şi conducerea formaţiei din play-off-ul Superligii.

”Deocamdată nu pot să vă zic nimic. Sincer, nu ştiam că este şi Emil Săndoi pe listă. Mă bucur să aud lucrul ăsta, suntem doi jucători care am făcut istorie la Craiova. Este normal să se vorbească despre noi. Asta este părerea mea.

Am făcut lucruri foarte bune. Ca să rămâi în istoria Universităţii Craiova, nu este aşa simplu. Au fost jucători mari, imenşi, care nu au câştigat nimic la Craiova.

Este normal să se vorbească despre noi. Noi am reuşit să câştigăm împreună trei trofee. Nu ştiu dacă are Emil vreunul în plus, dar eu din câte ştiu avem împreună eventul şi Cupa, în 93.

Rămâne de văzut, în momentul în o să fie ceva concret, o să aflaţi. Nu pot să vorbesc prea multe, pentru că nu sunt acolo”, a spus Eugen Neagoe pentru Sport pe Surse.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele