Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Eugen Neagoe, greu de adus la Petrolul! Prahovenii se orientează şi către alt tehnician ce ştie bine Superliga

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21524577/2/neagoe.jpg

Petrolul Ploieşti nu a găsit încă antrenor, după ce acordul cu Florin Pîrvu a fost reziliat.

Conducerea ar dorit să îl aducă pe Eugean Neagoe pe banca tehnică. Cei de la ProSport scriu că discuţiile cu actualul principal de la CFC Argeş nu decurg cursiv, datorită clauzei de reziliere.

Pe lista de variante a apărut şi numele lui Mihai Teja (45 de ani). Acesta nu a mai antrenat în Superliga din noiembrie 2022, ultimul său club fiind FC Botoşani.

  • 16 victorii, 16 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri e bilanţul lui Pîrvu la Petrolul.

Cu Florin Pîrvu pe bancă, Petrolul a terminat sezonul trecut pe locul 8, iar în actuala ediţie de campionat a avut un parcurs care a dat speranţe pentru o calificare în play-off, cu victorii obţinute în faţa Rapidului, chiar în Giuleşti, contra campioanei en-titre, Farul Constanţa, sau, în Bănie, împotriva Universităţii Craiova.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri