Ultima oră
CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid CCA a anunţat brigada pentru primul meci al etapei a noua din play-off, Sepsi – Rapid
”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB ”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB
Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă Florentin Petre a ajuns în Liga 3! E aproape de o performanţă importantă
Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini” Daniel Sandu anunţă transferuri importante la Rapid. ”Va fi un mix între români şi străini”
VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma VIDEO | Rafael Nadal s-a calificat greu în turul secund de la Roma
Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia Jorginho a semnat! A refuzat să se întoarcă în Italia

Eugen Neagoe, mesaj ferm pentru jucătorii de la Campionii FC Argeş. ”Dacă nu mergem toţi în aceeaşi direcţie, ne vom despărţi!”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 24 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21358139/1/neagoe.jpg

Partida dintre FC Arges şi CSM Slatina din Liga 2 va avea loc duminică, de la 17:00 şi, va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1. Partida va putea fi urmărită şi online, pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, meciul dintre cele două echipe va putea fi văzut şi pe site-ul Primasport.ro, unde vor putea fi urmărite toate fazele importante din meci în format video-text.

Noul antrenor al piteştenilor, Eugen Neagoe a transmis un mesaj dur jucătorilor şi a punctat că vor urma plecări în iarnă, după o evaluare.

 

”Trebuie foarte multă muncă, seriozitate, în primul rând din partea echipei, a jucătorilor, a staffului tehnic. Atunci vom putea reuşi să ne atingem obiectivele, dar doar cu foarte multă muncă şi seriozitate.

Dacă nu mergem toţi în aceeaşi direcţie, ne vom despărţi! Aici sunt clare lucrurile, le-am spus jucătorilor că nu avem timp şi nu trec cu vederea nici lucrurile mărunte. Nu, aici nu ne putem juca, este un club cu istorie foarte, foarte bogată, FC Argeş e un club cu mare tradiţie.

Nu putem să ne păcălim, nici noi pe ei, nici ei pe noi. Nici pe suporterii şi nimic din ce înseamnă FC Argeş. Lucrurile sunt clare: cine nu merge în aceeaşi direcţie, trebuie să plece.

Nu mă gândesc la o evaluare a jucătorilor în acest moment, pe mulţi îi cunosc. Sunt mulţi jucători care au evoluat în prima ligă şi asta trebuie să se vadă. Vrem să câştigăm meciurile rămase, iar jucătorii trebuie să facă acest lucru. Acum, dacă nu vom reuşi, trebuie să facem anumite schimbări”,
a spus Neagoe, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele