Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Eugen Neagoe, nervos pe cei de la UTA: ”E indisponibil din cauza lor!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21060928/1/f.png

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc, sâmbătă, de la ora 20:00, şi va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în format video-text pe Primasport.ro. 

Universitatea Craiova a terminat sezonul regular pe locul 4, cu 54 de puncte. FCSB a terminat pe 3, cu 57 de puncte. 

Înainte de meci, Eugen Neagoe a dezvăluit ce probleme are. El susţine că cei de la UTA au jucat dur, iar Vătăjelu este accidentat. 

”E indisponibil din cauza lor!”

”Avem ceva probleme medicale, nu puţine. Bancu e accidentat de o perioadă lungă, va fi în continuare departe de echipă.

Pe lângă el, este şi Căpăţînă în afara lotului, ştiţi acea fractură, încă nu a trecut peste acea perioadă. Sperăm să revină în perioada de întrerupere. S-au mai adăugat Silva, Badelj şi Vătăjelu, după acest joc de acasă cu UTA.

Ştiam că UTA joacă destul de tare şi s-au văzut consecinţele după. Vătăjelu e indisponibil. Nu ştiu sigur, dar cred că era convocat de la echipa naţională.

Nu e alături de noi şi va pierde convocarea. Asta este, jucătorii care sunt apţi în acest moment sunt valoroşi şi avem mare încredere în ei", a spus Eugen Neagoe, la conferinţa de presă. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri