adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Eugen Neagoe, nervos pe cei de la UTA: ”E indisponibil din cauza lor!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe joi, 19:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21060928/1/f.png

Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc, sâmbătă, de la ora 20:00, şi va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe PrimaPlay.ro. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în format video-text pe Primasport.ro. 

Universitatea Craiova a terminat sezonul regular pe locul 4, cu 54 de puncte. FCSB a terminat pe 3, cu 57 de puncte. 

Înainte de meci, Eugen Neagoe a dezvăluit ce probleme are. El susţine că cei de la UTA au jucat dur, iar Vătăjelu este accidentat. 

”E indisponibil din cauza lor!”

”Avem ceva probleme medicale, nu puţine. Bancu e accidentat de o perioadă lungă, va fi în continuare departe de echipă.

Pe lângă el, este şi Căpăţînă în afara lotului, ştiţi acea fractură, încă nu a trecut peste acea perioadă. Sperăm să revină în perioada de întrerupere. S-au mai adăugat Silva, Badelj şi Vătăjelu, după acest joc de acasă cu UTA.

Ştiam că UTA joacă destul de tare şi s-au văzut consecinţele după. Vătăjelu e indisponibil. Nu ştiu sigur, dar cred că era convocat de la echipa naţională.

Nu e alături de noi şi va pierde convocarea. Asta este, jucătorii care sunt apţi în acest moment sunt valoroşi şi avem mare încredere în ei", a spus Eugen Neagoe, la conferinţa de presă. 

mail-share icon Email
viewscnt