Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Eugen Neagoe poate avea probleme mari din cauza prezenţei sale în cantonamentul din Antalya. Ce spune directorului Şcolii de Antrenori

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20991212/1/universitatea-craiova-universitatea-cluj-superliga-superbet-5-11-2022.jpg

Eugen Neagoe a fost în cantonamentul Universităţii Craiova din Antalya, cu toate că nu a obţinut rezilierea amiabilă cu ”U” Cluj încă.

Lucian Burchel, directorul Şcolii de Antrenori, a discutat despre situaţia tehnicianului şi a anunţat că miercuri se va ocupa de cazul lui. Problema semnalată de acesta este legată de faptul că Neagoe nu este înregistrat ca antrenor la echipa patronată de Mihai Rotaru şi nu avea voie să facă deplasarea în cantonamentul oltenilor.

”Eu nu am nicio treabă cu ceea ce se întâmplă la Comisie între Eugen Neagoe şi U Cluj. Am văzut şi eu în presă comunicatul domnilor de la U Cluj.

Eu unul nu ştiu în ce calitate a mers domnul Neagoe să antreneze în Antalya echipa domnului Rotaru. Nimeni nu mi-a reclamat ceva la Şcoala de Antrenori cu privire la situaţia dumnealui, dar la noi, la Şcoală, nu este înregistrat niciun contract al domnului Neagoe cu Craiova. Şi nici nu are cum să fie înregistrat până când Comisia nu dă o decizie.

Eu nici nu ştiu dacă domnul Neagoe a semnat până la această oră cu Craiova. Poate că a semnat sau poate că nu, dar ceea ce vă pot spune sigur este că ceva oficial încă nu este înregistrat la noi. La prima vedere pare că şi Eugen Neagoe o să devină un caz de studiu pentru noi după ce a mers în Antalya cu o altă echipă. Dar mult mai multe vă pot spune după ziua de miercuri, atunci când eu voi lua la cercetat cu exactitate situaţia domnului Eugen Neagoe. Şi fiţi convinşi că dacă voi vedea ceva neregulă în cazul dumnealui, atunci sunt obligat să sesizez. Însă trebuie să am toate elementele şi toate datele la dispoziţie. Aşteptaţi până miercuri”, a spus Lucian Burchel pentru ProSport.

U Cluj, răspuns public în "cazul Neagoe": "Nu are nicio legătură cu realitatea!"

Radu Constantea, preşedintele executiv al Universităţii Cluj, a vorbit la Fotbal Show despre situaţia creată în jurul lui Eugen Neagoe şi le-a răspuns public omologilor de la U. Craiova, care consideră că Emil Boc, primarul Clujului, s-a implicat personal pentru a bloca trecerea lui "Geană" în Bănie.

Plecat de pe Cluj Arena pentru a semna cu U. Craiova, Neagoe nu are dreptul de a sta pe banca tehnică a noii echipe până când Comisiile din cadrul FRF nu-i judecă speţa. Cum U Cluj s-a arătat deranjată de atitudinea clubului lui Mihai Rotaru, e prea târziu pentru ca cele două entităţi să se înţeleagă asupra unei some drept compensaţie, iar oficialii echipei ardelene lasă totul la latitudinea membrilor Comisiilor FRF:

"Noi am fost surprinşi de comunicatul Craiovei, care nu are nicio legătură cu realitatea. Noi am fost nevoiţi să răspundem. În decembrie, când am avut discuţia cu Eugen, i-am explicat că nu suntem de acord cu despărţirea amiabilă. El a trebuit să meargă la Comisii, iar acestea să vadă dacă contractul poate fi desfăcut fără justă cauză. Noi am spus că nu avem cum să reziliem pe cale amiabilă, acum aşteptăm decizia Comisiilor şi vom vedea. În regulament scrie foarte clar, Eugen şi cei de la Craiova ar fi trebuit să fie conştienţi de aceste lucruri. În afara de declaraţiile lui Emil Boc, nu e nicio implicare a lui în cadrul clubului. Craiova nu cred că e cel mai bun exemplu pentru a discuta despre implicarea politicului în fotbal.

U Cluj nu are niciun litigiu. Ca să denunţi contractul trebuie să parcurgi toate etapele la Comisii. Putea să nu le parcurgă dacă noi eram de acord cu rezilierea pe ale amiabilă. Dar nu am fost de acord! Nu a fost etic din partea celor de la Craiova, care a discutat cu un antrenor aflat sub contract. El poate denunţa contractul doar dacă plăteşte 50% din sumele pe care le-a primit, aceasta e prima condiţie. E o procedură mai greoaie, dar ei ar fi trebuit să fie conştienţi de acest lucru. N-am fost puşi într-o situaţie uşoară, în 23 decembrie, după ce s-a discutat strategia de transferuri. Sigur, uman încerc să înţeleg, dar nici noi nu putem fi de acord. Peste tot au mai fost cazuri, dar acolo s-a discutat despre sume de bani drept compensaţie. Dacă vrei să iei un antrenor, există o compensaţie financiară. Pe care noi nu am cerut-o! Noi am fost deschişi către mai multe variante. Nu am fi fost absurzi să discutăm despre sume care nu au logică, dar trebuia să fie o compensaţie financiară. Acum e târziu pentru ambele părţi, nu mai are logică! Noi suntem deschişi, nu vrem să blocăm pe nimeni, dar suntem corecţi faţă de noi şi mergem pe ceea ce spune regulamentul", a spus Radu Constantea, sâmbătă seară, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri