Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”O să aducem doi-trei jucători să devenim mai puternici”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20840511/1/neagoe.jpg

Partida Rapid - ”U” Cluj, din etapa a opta a Superligii, va avea loc marţi, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Clujenii au schimbat antrenorul, în urma rezultatelor slabe. Eugen Neagoe a debutat cu un egal, 0-0, acasă la FC Voluntari, iar misiunea de a redresa echipa ardeleană nu este una uşoară, având în vedere că ”şepcile roşii” au doar trei puncte adunate în acest sezon şi se află pe locul 14.

Neagoe a dezvăluit că după pauza cauzată de meciurilor naţionalei, cei de la Universitatea Cluj vor arăta mai bine. Tehnicianul a punctat şi faptul că urmează să primească întăriri.

 ”Nicio schimbare nu e uşoară pentru nicio echipă, nici pentru antrenor nu e uşor. Vreau ca echipa să arate mult mai bine şi asta se va întâmpla într-o perioadă destul de scurtă.

Şi o să vedeţi. U Cluj, după acea întrerupere care va fi în luna septembrie pentru jocurile naţionalei, o să avem o perioadă de două săptămâni în care vom avea timp să punem toate lucrurile la punct.

O să aducem doi-trei jucători să devenim mai puternici, nu să dăm jucători afară. Mi-aş dori să ajungem în primele şase echipe. În situaţia noastră, suntem pe un loc de baraj”
, a declarat Neagoe, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele